Recension: Vibrerande silikonborste från The Care Box

 • Inläggskategori:Shopping
 • Kommentarer på inlägget:4 kommentarer

För ett tag sedan köpte jag en vibrerande ansiktsrengörare i silikon från The Care Box. Här kan du läsa min recension av denna silikonborste som har blivit alltmer populär på senaste tiden.

Min tidslinje på Facebook har spammats av den här och liknande produkter tusentals gånger. Såklart kunde jag till slut inte låta bli att köpa hem den högteknologiska silikonborsten – trots att jag är fullt medveten om hur reklam fungerar och vad som triggar igång det där ha-begäret. Men efter att ha gått igenom otaliga kommentarer och kundomdömen kändes det ändå ganska tryggt att beställa från The Care Box.

ibrerande silikonborste från The Care Box

Vibrerande djuprengöring för ansikte

Den pulserande silikonborsten från The Care Box påstås vara hela 35 gånger effektivare på att rengöra hyn jämfört med bara händerna. Enligt produktens hemsida ska vibrationerna göra så att porerna tvingas öppna sig och därför släppa ut orenheterna.

Fördelar med en pulserande silikonborste:

 • Exfolierar och tar fram frisk hy.
 • Ökar blodcirkulationen och främjar lyster.
 • Öppnar upp porerna på djupet och förhindrar akne.
 • Stramar upp huden och ger den spänst.
 • Reducerar ålderstecken och fina linjer.

Vad jag tycker om borsten

När jag fick hem den så kom känslan av ånger ganska snabbt. Har jag på riktigt fallit för en Facebookannons? Jag kände mig faktiskt rätt skeptisk och undrade om jag inte var lite dum i huvudet. Det är ju inte precis första gången jag faller för lovord. Men om jag ska vara helt ärlig så ÄLSKAR JAG DEN!

Redan efter första användningen kände jag en enorm skillnad. Ansiktet fick en fantastiskt len babyhy och det kändes faktiskt mycket renare. Lite som när man använder en eltandborste istället för en vanlig. Såklart ifrågasatte jag mig själv om det inte var placebo.

Men nu har jag haft den i över en månad och jag använder den varenda kväll! Den pulserade borsten har verkligen blivit en favorit i min skönhetsrutin.

Batteriet håller extremt länge och den kan laddas med en iphone-sladd så det är inte hela världen om man tappar bort laddsladden som kommer med. Borsten är helt vattentät så den kan tas med i duschen och den är lätt att använda även på svåra ställen som t.ex. längst näsan.

Ett stort plus är att den dessutom är väldigt fin och blir lite som en extra dekoration i badrummet.

Så fungerar en vibrerande djuprengöring för ansiktet verkligen?

Om den verkligen gör vad den lovar är lite svårt att svara på. Jag har inga ålderstecken i eller fina linjer ansiktet ännu till exempel. Jag får fortfarande pormaskar och små finnar, men med tanke på att jag tar Roaccutan mot akne känns det inte som att något annat skulle kunna lösa det problemet åt mig än just medicinen.

Det jag däremot märker av är känslan av att vara mycket renare, huden har en lite bättre spänst och jag upplever att jag har fått lite mer lyster i ansiktet. Det är svårt att förklara men det känns verkligen helt annorlunda efteråt!

Är en vibrerande silikonborste värd att köpa?

Mitt svar är absolut! Jag tycker dock inte att den är kanske värd fullpriset. På The Care Box kostar den 799kr. Jag själv köpte den för halva priset och mer än så vet jag inte om jag skulle vilja ge även om jag verkligen älskar den. Men jag är trots allt känd för att vara lite snål och köper nästan aldrig något till fullpris, haha.

Jag tycker att det är svårt att sätta ett värde på produkter, men jag har sett den här produkten säljas för 50% så länge nu att det känns mer som att halva priset är ordinarie pris och det kanske påverkar min åsikt lite också.

The Care Box Silikonborste får 5 av 5 ♥

Företaget The Care Box får dessutom ett STORT plus i kanten för att de var omtänksamma nog att båda kommentera här och att dela inlägget på deras FB-sida.

Jag förstod inte var alla mina besökare helt plötsligt kom ifrån och sedan såg jag det här inlägget. Ni kan ju gissa hur glad jag blev! Jag tycker faktiskt att de förtjänar extra cred för att det lägger ner tid och tanke på sina kunder.

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. TheCareBox.se

  Hej! Vi blev tipsade om din fina recension. Vi blir såklart superglada över att du ger oss full pott och vi tackar så mycket för dina fina ord! Ha en fantastisk dag!

  1. Ninni Undén

   Tack så mycket själva! Det är väldigt fint med företag som bryr sig om sina kunder och lägger tid på att lämna en kommentar!

 2. Annelie

  Jag är ledsen att säga detta, men medicinen Roaccutan gör att man får babyhud. Jag var full av acne och enda utvägen blev Roaccutan. Jag genomgick en total förvandling. Det var som att hela min hud byttes ut och helt plötsligt hade jag en så len babyhud att jag inte trodde det var sant. Alla ojämnheter försvann och även ärr utplånades. Jag tror inte på att silikonborsten kan göra något i det fallet. Tyvärr ångrar jag medicinen som har många biverkningar men det visste jag inte då. Jag kommer nog ändå beställa en borste för den babylena huden höll inte så länge och sedan kom rynkorna :-). Men snälla ta bort recensionen från tjejen som äter Roaccutan. Det blir inte trovärdigt.

  1. Ninni Undén

   Jag är helt medveten om att huden kan förändras på det sättet när man tar Roaccutan. Jag har nämligen tagit medicinen i flera omgångar sedan 2012 så jag känner min hud rätt bra. Jag tar dock bara en underhållsdos sedan ett år tillbaks och det tar bara bort det värsta, någon babyhud ger det mig inte!

   Och jag kan faktiskt märka en skillnad efter användning av borsten, tro det eller ej. Det är som sagt inte medicinen som ger mig det. Sen så är det faktiskt inte alla som får babyhud av Roaccutan då alla reagerar extremt olika på det! Så din erfarenhet är ju inte en sanning som gäller för alla.

   Sedan fick du nog en liten tankevurpa när du kommenterade. Du är nämligen inne på min privata blogg så recensionen försvinner inte härifrån. 😉

Lämna ett svar