Veckans wanties – myskläder

Ååååh, ge mig mer myskläder tack! I hårda tider när en pandemi härjar kan det vara bra att spara in på utgifterna. Bara för det vill jag shoppa loss ännu mer…

Visst är jag världens snålis som inte ”får” köpa för mycket så att jag kan lägga undan mer på banken varje månad. Men när något utomstående ”tvingar” mig att hålla tillbaks är det nästan omöjligt.

Jag måste nästan slå mig själv på fingrarna när jag får för mig att jag ska ”bara kolla lite”.

Varför blir allt så mycket mer lockande när man inte får göra något?

Samtidigt känner jag mig hemsk som ens tänker på detta i-landsproblem. Corona har tagit över världen och galet många har förlorat sina jobb, familjemedlemmar och vänner. Jag är så tacksam för att jag fortfarande har mitt jobb och har alla mina anhöriga i liv. 🙏

Jag ber till gudarna att det inte förändras och att den här skiten är över snart. Tanken på att det här kan pågå lääänge till är verkligen skrämmande. När allt började var jag naiv och kunde inte alls se den här utvecklingen utspela sig. Jag hade verkligen så fel.

Så därför känner jag att jag måste vara lite extra försiktig just nu. Än så länge har jag ett jobb och vi har kunder, men man vet aldrig vad som händer.

Stay safe allihopa! Håll avstånd, tvätta händerna noga och använd förståndet. Om inte för dig egna skull så för alla som behandlas eller som kan behövas bli behandlade på intensivvård. Och inte minst för alla sjuksköterskor som sliter ut sig och gör ett fantastiskt jobb. 🙏

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Lämna ett svar