Snygga outfits till halloweenfesten – För den som inte orkar klä ut sig

  • Inläggskategori:Mode
  • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Boohoo

Är du som jag värdelös på att komma på en bra utklädnad och vill hellre kolla efter snygga outfits till halloweenfesten? Då kan du förhoppningsvis inspireras lite här nedanför!

Snygga outfits till halloweenfesten

1. Halloween Basic Witch Tee / 2. Halloween Metallic Skeleton Body / 3. Halloween Glitter Palace Loose Face Gems / 4. Halloween Skeleton Bodycon Dress / 5. Leopard Cat Ears / 6. I’m A Mouse Tee / 7. Costume Bodycon Dress / 8. Lace Crucifix Spike Choker

Ingen kan väl ha missat att Halloween inte är långt borta nu. Många nätbutiker som säljer kläder har fyllt upp med masker, söta klänningar, jumpsuits och snygga chokers.

I vanliga fall brukar jag kolla på butikerna som säljer riktiga maskeraddräkter bara för att sluta upp med att inte köpa någonting alls. I år har jag lärt mig att jag inte vill lägga flera hundra kronor på något som jag bara kan använda en gång om året.

Jag har nog blivit lite gammal och tråkig…

Varje gång jag har försökt att sminka upp mig ”all in” och ansträngt mig har det bara slutat med besvikelse. Sminket kladdar ut sig och innan jag ens har kommit hemifrån har hälften försvunnit. Jag fattar verkligen inte hur andra kan vara så duktiga när det jämt slutar i katastrof för mig.

Halloween sminkning

Dessa bilder är från 2016 och 2017 och de är nog de bästa som jag har lyckats göra. Att min rosa döskallesminkning började försvinna redan på tåget kändes ju lagom kul… Jag hade verkligen förberett med primers och gud vet vad. Därför körde jag på en grön häxa förra året. Det funkade någorlunda med det gröna på kinderna satt inte heller som förväntat.

Därför letar jag bara efter snygga outfits till halloweenfesten istället

I år vill jag nog bara slänga på mig något enkelt och vara en av ”de där” som är tråkiga. Klänningen i mitten är dock rätt så klockren tycker jag! Alla som har sett Mean Girls vet nog varför.

Jag avundas verkligen alla som är kreativa och som dessutom lyckas med det som de försöker göra. Jag själv får nog erkänna mig besegrad och förhoppningsvis har jag lärt mig även att man inte ska vänta med att bestämma sig i sista minuten…

Är det verkligen någon som tror att jag har lärt mig det?

Hur brukar du göra på Halloween?

Går du all in med linser och hela kiten eller har du som jag gett upp lite? Eller kanske hatar du att klä upp dig just inför Halloween i huvud taget? Dela med dig gärna! ♥

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 3 kommentarer

Lämna ett svar