5 snygga höstjackor att drömma om

 • Inläggskategori:Mode
 • Kommentarer på inlägget:12 kommentarer

Detta inlägg innehåller sponsrade länkar från Adviral

Höstjackor från Boohoo

Här sitter jag i värmen och drömmer om alla höstjackor som jag vill ha. Åh, ibland gillar jag inte att jag är så snål! Även fast det egentligen är en himla tur att jag är det. Om jag inte hade varit så ekonomisk som jag är skulle jag ha hamnat i Lyxfällan för längesedan.

Det liksom kliar konstant i fingrarna och jag kan inte hålla mig själv från att gå in på onlinebutiker. Tänk om jag missar världens deal liksom?!

Det finns ju så himla mycket snyggt! Och egentligen kan man väl byta ut några jackor som har blivit gamla? Eller? Försöker jag sitta här och övertyga mig själv till att köpa en ny höstjacka samtidigt som jag försöker att hålla mig ifrån det? Japp!

Divider

Det är inte långt kvar till November

Det känns som att det var September bara igår så det kommer väl bli så att November kommer imorgon. Eller ja… Det känns så i alla fall.  Dagarna går alldeles för fort och jag kommer inte riktigt från min stress. Allt är lite kaos just nu och jag ligger verkligen efter i allt.

Flyttkartonger ligger överallt, det är papper som ska skickas hit och dit, beslut ska tas och sen ska man hinna jobba, träna och vara social. Går det så bra? Nej.

Smärtlindring med TENS?

Det känns som att jag har tappat bort mitt huvud och inte riktigt funnit den åter. Men idag har jag i alla fall varit på Smärtrehabiliteringen och fått låna hem TENS för att se om jag kan få någon smärtlindring.  Håll tummarna för mig!

För er som inte vet så lider jag utav Fibromyalgi och har kronisk smärta.

Jag fick inte diagnosen fören i somras efter flera år av smärta och utmattning. Den kallas ju för den osynliga sjukdomen av en anledning. Tabletter hjälper inte så bra så jag hoppar att det här kan underlätta lite! Jag försöker hålla mig optimistisk i alla fall. ♥

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Sofia Johansson

  Åh den gråa jackan var supersnygg! Skulle gärna ha den själv☺️

 2. Wilma

  Håller tummarna för att det hjälper med TENS!

 3. Ina

  Åhhh snyggt jackor…

 4. Freja

  Måste också införskaffa mig nån snygg jacka!

 5. Jennie

  Alla var sjukt snygga, du har alltid så bra tips!

 6. sofia

  Åh gud så snygga dessa var! Den vita var verkligen så i min smak. Så himla skoj att du delar med dig av lite snygga kläder 🙂

Lämna ett svar