5 skönhetsprodukter du borde unna dig den här hösten

Detta inlägg innehåller sponsrade länkar från Adviral

Mörker, temperaturskiftningar och kalla vindar sätter minst sagt sina spår på ens humör. Jag själv vill sova redan klockan 16.00 tack vare de mörka dagarna… Så vad passar bättre än att passa på att unna sig själv lite produkter för både hud, naglar och hår? I alla fall är det min ”to go to” när jag behöver lite i uppmuntran mitt i det kalla och burriga vädret.

Jag gillar verkligen inte November.

5 skönhetsprodukter du borde unna dig i höst

1. Unna dig en riktigt bra body butter

Nu när det kallt ute med många temperaturskiftningar är det en bra idé att byta ut din vanliga hudkräm till en som verkligen vårdar, skyddar och återuppbygger huden. Exempelvis Shea Body Butter från The Body Shop är ett intensivt återfuktande kroppssmör som ger en mjukare och mer välmående hud. Om du är en torris som jag kommer du att älska den!

Annars är det nog faktiskt Bristish Rose som är min absoluta favorit tack vare den ljuvliga doften. Den är är kraftigt fuktighetsbevarande trots att den känns väldigt lätt så den är såklart också ett bra val för torrisar.

Eller så gör man som jag och beställer hem en  Advent Calendar Ultimate efter att vela ha en i flera år. Jag bara råkade liksom…

2. Naglar med glitter & starka färger

Våra naglar är kanske inte så stora men skillnaden som de gör är allt annat än små! Med färg och glitter på naglarna får du den där extra färgkicken som muntrar upp när allt känns grått och tråkigt. Det är faktiskt de små sakerna som gör den stora skillnaden!

Snygga nagellack

Tips på heta nagellack som sticker ut

Det märks att jag gillar OPI va? 😉

3. Få glänsande & vackert hår med Hårkontroll Boost

Tråkigt och matt hår är aldrig kul men när världen redan känns grå (jag är inte alls överdramatisk…) och disig märks det extra mycket. Något som alltid piggar upp mig när jag känner mig lite nere är att ge mitt hår extra mycket kärlek. Jag kanske är lite konstig men när jag har ett bra flow med mitt hår får jag definitivt bättre självförtroende.

Hårkontroll Boost är ett kosttillskott som ger viktig näring åt håret. Både i form av vitaminer, mineraler, keratin och pantotensyra. Den är perfekt för en extra boost som kan behövas i det trista höstmörkret. Om du vill ha fler tips på kosttillskott kan du även läsa mitt inlägg ”Vitaminer för håret – Välj rätt kosttillskott och få friskare hår”. ♥

4. Investera i en riktigt bra ansiktsmask

Ett extra fint glow i ansiktet är precis vad man behöver när man vill pigga upp sig själv. Jag måste faktiskt rekommendera The Body Shop igen då jag verkligen ÄLSKAR deras produkter. Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask är en 100% vegansk ansiktsmask som exfolierar och rengör huden på djupet med aktivt kol från odlad bambu, krossade gröna teblad och Community Trade-producerad tea tree-olja. Denna ansiktsmask drar effektivt ut orenheter så att huden känns fräschare och får ett klarare utseende med naturlig lyster.

Jag fick den i en jubileumsbox som jag fick av min pojkvän förrförra julen och jag älskade den.

5. Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream från BareMinerals är en fantastisk kombination av de bästa egenskaperna från en foundation och en BB/CC-créme. Den här underbara produkten är otroligt fuktgivande, har högt solskydd (SPF 30) och ger en lätt till medel täckning samt en naturlig och snygg lyster.

Jag köpte den för någon månad sedan då den såldes ut billigt. Nu ångrar jag mig bittert över att jag inte passade på att köpa fler… Den är tyvärr ganska dyr men det är så himla bra! Huden känns otroligt återfuktad och den får en att stråla lite extra utan att bli för mycket. Det blir liksom inte kakigt och inte heller täcker den över så mycket att det känns onaturligt.

Vilka skönhetsprodukter unnar du dig när du behöver lite ljus i en mörk och trist tillvaro? ♥

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 22 kommentarer

 1. Lotta

  bra tips och bra produkter. 🙂

 2. Ina

  Tack för bra tips…ska kika vidare på de produkter..

 3. Jessica

  Åh tack för tipsen nya produkter för mig

 4. Amanda

  Å vilka bra tipps älskar ansikts mask på. Hösten

 5. Jenny

  Åh va bra tips, TACK!!!
  Den ansiktsmasken måste jag testa, letar efter en bra mask.. har testat så många och inte blivit riktigt nöjd ännu.

  Hoppas du får en fin helg,

  kram kram

  1. Ninni Undén

   Va kul att du gillar dem! 😀
   Den är verkligen värd att prova.

   Tack detsamma!

 6. sofia

  Detta var ett riktigt grymt inlägg och något som jag verkligen behövde just nu. Ska verkligen kolla in 🙂

 7. Sanna

  Bra tips 🙂 Superviktigt nu under vintertid!

  Jag älskar rituals produkter – deras ansiktsvatten är magiskt att tvätta sig med morgon & kväll ♡

  1. Ninni Undén

   Tack! 😀
   Ja Rituals är också sjukt bra faktiskt, tack för tipset!

 8. Emma Engström

  Vill verkligen ha snygga nagellack, men även fina naglar! :’D <3

  1. Ninni Undén

   Hahah, samma här men det är ju såklart lite svårare! xD <3

Lämna ett svar