Puderrosa kläder alla modefantaster som älskar rosa måste ha

  • Inläggskategori:Mode
  • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer

Sponsrade länkar från Adviral

Finns det något finare än puderrosa kläder?! Det tycker inte jag.
Rosa har alltid varit min favoritfärg och det kommer det nog alltid att vara.
Dessa kläder från Boozt.com är ett måste för alla rosa-älskande modefantasters garderober!

Puderrosa kläder från boozt.com

1. Rosemunde –  T-shirt (Rose Dust) / 2. By Malina – Alessia mini dress / 3. Odd Molly – canna cardigan / 4. Tamaris – Woms Sandals / 5. Lexington Clothin – Chanice Sweatshirt / 6. Soyaconcept – SC-INGUN / 7. ONLY – onlCHLOE LACE BRA NOOS ACC / 8. Cream – Vanessa top / 9. Soyaconcept – SC-ISELIN

Grymt snygga puderrosa kläder från Boozt.com

Åååh, kan jag få vinna den där storvinsten snart?! Jag är så himla shoppingsugen och hittar så mycket fint hela tiden men jag är alldeles för ekonomisk för att gå helt wild and crazy. Om jag hade så pass mycket pengar att jag inte hade behövt bry mig hade jag lätt beställt hem dessa godingar!

Rosa har jag som sagt alltid älskat och nu har förälskat mig speciellt i just puderrosa. Detsamma är det när det gäller webbdesign och inredning. Tillsammans med ljusgrått blir det en otroligt harmonisk, modern, stilren och diskret kombination utan att kännas tråkig.

En garderob fylld med svarta kläder

Det passar till alla olika klädstilar och kan matchas på så många olika sätt. Visst kan man väl göra det med allt egentligen men jag personligen har svårt att få ihop starka färger som t.ex. orange eller ceriserosa på ett bra sätt. Kanske är det därför min garderob är fylld av mestadels svarta kläder? Svart är så otroligt enkelt, tidlöst och bekvämt. Men i längden blir det lite tråkigt att alltid bara ha svarta klädesplagg.

Svarta + puderrosa kläder är dock = ♥♥♥

PS. Boozt.com har nu sommarrea på märkeskläder som till exempel Calvin Klein, Odd Molly, Ganni och Tommy Hilfiger! Det är ett guldläge att få lite dyrare kläder till ett bättre pris.

Mvh, hon som aldrig köper kläder till fullt pris 😉

 

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 3 kommentarer

    1. ninni

      Bästa färgen ever! 😀

Lämna ett svar