Om Beauty & Lace

Cute divider

Beautymadness, livsstil och mode

The one and only "beautyzine" you need

Beauty & Lace är en livstils- och skönhetsblogg som innehåller mängder av tips och råd. Här kan du hitta allt från mode och hårvård till träningstips och recept. Bloggen innehåller allt du behöver för att känna dig både vackrare och mer välmående. Det är alltid kul att ändra på utsidan och göra förbättringar vare sig det gäller ens hår eller genom smink. Men om du inte mår bra på insidan spelar det ingen roll med vad du gör med utsidan. Därför vill jag också ge tips och råd som även stärker ditt självförtroende!

Who says that beauty and corky doesn´t go well?

Jag som driver den här bloggen heter Ninni Undén. Jag bor i lilla Åkersberga och jobbar som webbdesigner och webbutvecklare på Shiki. Jag har bloggat i många år om min vardag och personliga kamp men vill nu börja med en ny nisch.

Jag älskar och har alltid älskat skönhet, hud- och hårvård. Problemhy och en galet tjock man till hår har lett till många sökningar på Google och tester av produkter. Jag vill gärna tro att det har gett mig en hel del kunskap så varför inte dela med mig utav det?

Välkommen till mitt egna lilla ”beautyzine” där jag delar med mig av det som jag tycker om och av det som jag har lärt mig genom åren.

Jag har alltid haft ett stort intresse för skönhet vare sig det gäller produkter eller sånt som man kan göra själv på ett naturligt sätt. Mitt självförtroende har varit otroligt lågt under hela min uppväxt. Jag var rätt ensam om att ha finnar i mina klasser och jag kände mig aldrig någonsin lite vacker. Det ledde till att jag ofta sökte efter sätt att förbättra mitt utseende på. Jag vet inte hur många olika produkter jag har testat som aldrig har fungerat. Sen när jag brände sönder håret (på riktigt, det började att ryka från det…) letade jag frenetiskt efter hur jag skulle få håret att växa snabbare och hur jag skulle få det friskt.

Nu efter flera år insåg jag att jag tyckte mer om att leta efter information än att faktiskt göra något. Jag kan spendera hur många timmar som helst och läsa på från alla möjliga håll och kanter. Jag har länge velat skriva om just skönhet, hår och mode men det har inte riktigt känts som att det passar in på min personliga blogg, Ninjapuff.se. Där har skrivit mycket om min vardag, mina diagnoser och min livskamp. När jag började fläta in rekommendationer på produkter och dylikt kändes det som att det inte riktigt passande in. Därför bestämde jag mig för att starta denna blogg och dela upp mitt bloggande på 2 olika hemsidor.

Produkter och länkningar

På bloggen kommer det att finnas sponsrade länkar och i framtiden kanske även samarbetsinlägg. Men det betyder inte att jag kommer att sälja min själ och länka vad som helst till er. Jag kommer bara att länka till sådant som jag tror på, tycker om och kan stå för. Det kommer bara att vara relevanta länkar och inget som går till kasino- och bilsidor.

"Disclaimer"

Jag är absolut ingen expert och har inte heller gått någon utbildning! Den enda utbildning jag har fått är genom möten, min bästa vän Google och tack vare mitt lilla shoppingberoende.

Be a doll and share my blog! ♥

Facebook
Pinterest
Twitter
Email