Nu har jag lila hår, igen!

Efter att ha gått runt med blont hår och rosa urtvättade slingor som inte vill släppa har jag lila hår igen. I ungefär 1 år har jag lekt runt med olika färgbomber från Revlon som har fungerat över förväntan. Tyvärr kunde jag inte bleka upp håret så mycket sist då färgerna inte riktigt ville släppa så bra som jag hade trott. Det gjorde att färgbomberna inte gav riktigt de färgerna som jag ville ha längre. Sen så råkar jag kanske ha den där dumma vanan att ständigt blir uttråkad på hur mitt hår ser ut…

Lila hår

Ja, jag är lika sliten som jag ser ut på bilderna…

För ett par veckor sedan var jag på barnkalas hemma hos en av mina kusiner. Då träffade jag en av mina andra kusiners barn som nyligen hade färgat topparna på håret. Jag blev sååå förälskad i färgen! Och hon hade dessutom gjort det på oblekt och mörkt brunt hår.

Jag kunde ju inte låta bli att låta min lilla tuffing till släkting vara en inspirationskälla till min nya hårfärg. ♥ Hårfärgen jag köpte är Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel 94 Purple och jag är helnöjd med färgen. Jag försökte få lite mer färgskiftningar i håret genom att blanda ut färgen med balsamet. Mitt råd till dig som också vill göra det är att inte färga håret när du är för stressad och trött. Jag tänkte inte riktigt igenom det hela och tog alldeles för mycket hårfärg i förhållande till balsamet. Resultatet blev snarare att den lila färgen blev något mesigare än i botten bara.

Jag är sjukt nöjd med mitt lila hår

Jag är sjukt nöjd över färgen annars och om jag fortsätter att ha lila hår ett tag till kommer jag nog inte att försöka blanda ut den igen. Färgen blev mycket snyggare där den inte blev utblandad så det vart ju en liten miss utav mig. Och på min kusins unge som har mörkt hår blev den helt amazing.

Eftersom att jag har torrt hår i grunden utan påfrestningar är det kanske inte så smart att färga det hela tiden. Även om det är färgbomber. Jag känner bara att jag måste få det lite ”out of my system”. Sen är det ju frågan om jag inte faller tillbaks igen. Det kan jag nog inte riktigt lova!

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. jessy

  Varsågod, riktigt snyggt 😀

 2. Ina

  Åh så snygg!

  Förresten, kul att du börjar följa mig, nu följer jag dig med…

 3. Sandra

  wow så fin färg du passar superbra i Lila hår 😀 Kram <3

Lämna ett svar