Latest in: mobilskal från Rebecca Minkoff & leggings från Calvin Klein

Min senaste beställning var ett mobilskal från Rebecca Minkoff och leggings från Calvin Klein som jag beställde från Nelly.com

mobilskal från Rebecca Minkoff & leggings från Calvin Klein

JAG ÄR SÅ HIMLA NÖJD. Nelly har ju som de flesta affärer rea på en massa kläder just nu så jag gav mig ut på en liten fyndjakt.

Jag hade nämligen fått 75 NLY points i födelsedagspresent eftersom att jag är medlem hos dem. 75 NLY points är ju 75kr så det känns ju lite för synd att inte utnyttja det!

Det kombinerat med rea fick mig att unna ett par leggings och ett mobilskal. Jag brukar aldrig köpa något utav dem faktiskt. Speciellt inte mobilskal.

När jag köper mobilskal tycker jag liksom att 59kr är mycket. Rebecca Minkoff är inte precis ett billigt märke så det är verkligen ingenting jag skulle köpa i vanliga fall. Men när jag såg skalet blev jag så kär! Med både reapriset och den extra rabatten på 75kr blev det helt klart prisvärt.

Cute divider

För första gången någonsin tycker jag att det var värt att lägga lite mer pengar på en accessoar till mobilen. Jag tittar på den hela tiden och den är så mycket mer bekväm att hålla i. Inte visste jag att det kunde vara en sån stor skillnad på mobilskal. Mobilen känns nästan helt ny igen!

Jag vet att jag låter lite överdrivet lyrisk men vafan… I just really like pretty things.

Från anti till märkesnörd

Jag vet inte riktigt hur eller när jag började att bli intresserad för märkeskläder och märken i huvud taget. När jag var yngre var jag otroligt anti och tyckte att alla verkade så löjliga som bara måste ha ett visst märke. Nu för tiden nobbar jag billigare märken bara mer och mer.

Jag gillar fortfarande inte tanken på att man ska ha ett visst märke på kläderna för att passa in. När jag gick i skolan på Kungsholmen och sedan på Östermalm var det väldigt tydligt att man var lite sämre om man inte hade några märkeskläder. Det fick mig att tycka att alla var dumma i huvudet som slösade bort sina pengar på något som ändå bara håller något år.

Idag ser jag inte riktigt likadant på saken. Jag älskar dyra saker. Inte just för att det är dyra men för att det oftast faktiskt har en bättre kvalité och råkar vara det som jag faller för.

Tanken på att kostnaden på kläderna definierar dig som person är fortfarande lika vidrig för mig. Samtidigt har jag insett att det inte förbjudet för mig att uppskatta vissa märken bara för det. Jag har skämts lite över min smak för ”finare” ting men jag inser nu att mitt tycke för märkesvaror inte har utmynnat sig från just den sortens tänk som jag hatar.

Dyra ting behöver inte alltid vara så dyra

Något jag faktiskt är riktigt stolt över är min förmåga att hitta bra deals och att spara som bara den! Jag har aldrig varit en höginkomsttagare men det är en rätt häftig känsla att kunna känna att man kan köpa det man vill ha. Det krävs bara sjukt mycket tålamod och att man prioriterar bort vissa saker.

Om det är något som jag har så är det ekonomiskt självförtroende! Så jag kommer nog att skriva några inlägg om budget och spartips lite längre fram. 

Det har liksom blivit lite som en sport för mig. Samtidigt har jag blivit helt beroende utav att spara pengar och får ångest av se pengarna minska på kontot. Många kallar det för ett lyxproblem och det har de nog ganska rätt i. Så varför inte dela med mig utav mina ”lyxproblem”?

Är det något som skulle kunna vara intressant för er att läsa?

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 11 kommentarer

  1. Jennifer

    Riktigt snyggt skal 😀 Har du köpt det från Nelly.com också?

  2. jessy

    Hoppas du får en toppen dag! 😀 Kram

  3. Emma

    Fint skal verkligen !!!!

Lämna ett svar