Mina 5 skönhetsfavoriter just nu

Jag tänkte dela med mig av mina skönhetsfavoriter just nu som jag inte kan (okej, vill) leva utan. Vilka är era beauty favs?

Mina 5 skönhetsfavoriter just nu

1. Locobase LPL

Locobase LPL är inte en glamorös kräm och inte heller luktar den så särskilt gott. Trots det är den en av mina ABSOLUTA favoriter! Varför? För att den är så fruktansvärt bra helt enkelt. Ingen dyr kräm jag har testat har hittills har gett mig ett så bra resultat som Locobase har gett mig.

Jag använder den alltid som bas i ansiktet och resten av kroppen. Den ger en härligt lyster när den används regelbundet och den fungerar väldigt bra mot torr hud. Den säljs i stora förpackningar och är väldigt dryg så den är riktigt prisvärd.

2. Linfröolja

Linfröolja använder jag som inpackning i håret varje eller varannan vecka. Tidigare har jag alltid använt oliv eller kokosolja men Linfröoljan är nog faktiskt den som har fungerat bäst på mitt hår! Det blir så himla lent och fint efter varje gång jag har använt det.

Linfröolja är inte så särskilt dyrt och du kan köpa det i vilken mataffär som helst så det är verkligen ett bra budgetköp som gör skillnad.

3. Moroccanoil Repair Moisture Shampoo & Conditioner

Moroccanoil är ett litet dyrare märke men deras produkter är så fruktansvärt bra! Speciellt om man har lockigt hår eller självfall är deras Repair Moisture- produkter perfekta. Mitt hår skriker efter törst och den här duon är den bästa som jag har testat so far.

4. Sidenörngott

Att köpa sidenörngott har verkligen varit ett investering för mitt hår! Sedan jag började sova på siden har jag sluppit alla smärtsamma tovor på morgonen. Mitt hår har dessutom blivit lenare, mer glansigt och håller sig rakare då frisset har minskat.

Så fort jag sover på en vanligt örngott blir mitt hår sjukt trassligt och mycket torrare så det gör verkligen en enorm skillnad!

5. bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30

bareMinerals är också ett dyrare märke men även så värt pengarna. Oftast kan man använda mindre av de dyra produkterna så det håller ändå längre. Det jag gillar med deras Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30 är att den täcker utan att täcka för mycket så att det ser onaturligt ut.

Den smälter in på ett bra sätt, jämnar till huden, håller hela dagen och håller huden återfuktad samtidigt som den skyddar mot solen. Den innehåller inte heller några konserveringsämnen, parfymer eller tillsatser.

Vilka är dina skönhetsfavoriter just nu?

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Emma Engström

  Åhh detta är ju himla kul att läsa om!! 😀 Just nu är favoriten en ansiktsrengöring från Dr Dennis Gross! <3 KRAM

  1. Ninni Undén

   Åh va roligt att du tycker det! Har aldrig hört talas om den tidigare, den ska jag kolla upp! 😀 Kram

 2. Denise

  Jag borde verkligen köpa sidenörngott! Tack för tips 🙂

  1. Ninni Undén

   Du kommer inte att ångra dig! Det är så lent och svalt att sova på dessutom 😀

 3. Denise Taylor

  Jag har precis insett att mineral-foundation är det perfekta för min hud så det är helt klart favorit just nu 😀

Lämna ett svar