Mina “Autumn Wanties”

  • Inläggskategori:Mode
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar

Detta inlägg innehåller sponsrade länkar från Adviral

Mina “Autumn Wanties”
1. Väska / 2. Halsduk med fransar / 3. Byxor – Keep It Faux / 4. Stickad Klänning – Dreamy Grey / 5. Stickad Tröjklänning – Knitty Vibes Grey / 6. Platåstövletter  / 7. Stickad Topp – Ribbed Knit / 8. Plånbok
Divider

Dessa snygga höstkläder ligger högt upp på min önskelista av ”Autumn Wanties” just nu! Varför är jag inte rik för?! Jag vet att jag typ alltid ställer den frågan när jag lägger upp bilder på kläder men ändå. Kan inte någon slå ihop knäna och få mig att på ett magiskt sätt vinna på lotto? Jag fantiserar fortfarande om den där ”walk in closet” som är full med kläder uppdelade efter säsong och färger.

Det går helt emot min plan på att bli mer minimalistiskt men det är en helt annan femma… Man kan väl vara minimalistisk överallt förutom i garderoben? I alla fall om garderoben består av ett helt eget rum. Det är verkligen ett mål som jag siktar på, långt fram i framtiden. Längre än vad jag egentligen vill…

Tills dess att min dröm går i uppfyllelse så sitter jag här i höstmörkret och drömmer. Mitt hardcore-sparande fortsätter den här månaden med och just nu är det vääääldigt jobbigt. Det är något speciellt med just höstkläder, eller vad tycker ni?

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har en kommentar

  1. Emma Engström

    Men gud här hittade man en hel del godbitar!! SÅ mycket fint 😀 Älskar höstmode! <3 KRAM

Lämna ett svar