Min lilla ”Autumn Wishlist”

 • Inläggskategori:Mode
 • Kommentarer på inlägget:18 kommentarer

sponsrade länkar från Adviral & Adtraction

Hösten är mysig på många sätt och vis men just höstkläderna måste ändå vara det bästa! Alla koftor, gosiga klänningar och tröjor att gömma sig i och de snygga bootsen. ♥

Här har ni min lilla Autumn wishlist

1. Brixia knitted sweater – Beige melange || 2. Brooke knitted dress – Grey melange
3. Beatrice long cardigan – Black || 4. Ember knitted dress – Wine-red

Det är så himla svårt att vara i en sparande fas nu när affärerna pumpar in en massa nya skönheter. Höstmodet har varit på intåg ett tag nu och det fortsätter bara att strömma in.

Jag stöter på väldigt många bloggar som skrivet om höstkläder just nu. Det är ju inte så konstigt i och för sig men det är lite härligt att läsa vad de  alla har gemensamt. Det är kärleken till hösten och höstkläder. Många tycker att det är supermysigt och många känner sig taggade inför en nystart. Sommaren brukar också leda till mycket positiva inlägg men hösten känns alltid som den mest efterlängtade årstiden.

Jag själv tycker att hösten kommer med en nostalgisk känsla som är svår att slå. Jag tycker egentligen att det är sjukt jobbigt just nu när man alltid klär sig för varmt eller för kallt. Det tycks som att jag tar fel varenda dag… Trots det älskar jag hösten. Jag kan inte helt sätta fingret på varför men det är helt klart något speciellt med denna årstid. Luften känns ren och alla löv som faller är så vackra.

Boots till hösten
1. Corey 6Z stövlar – Svart ||2. Nora Boots 3. 71-11 vinterstövlar – Svart

Det jobbigaste med att vara vuxen är att det ständigt kommer in nya fakturor och räkningar. Jag vill shoppa loss och unna mig ett par snygga boots och hundra saker till, men sen kom försäkringar och annat roligt. Visst kan jag unna mig något men jag måste ju vara lite duktig och lägga upp en budget.

Jag väntar fortfarande på den där vinsten som gör att jag slipper tänka på vad saker och ting kostar. Tills att den kommer (eller tills att jag får värsta feta lönehöjningen) drömmer jag vidare om alla mina wanties. Jag borde inte plåga mig och varje dag gå in på affärer på nätet men jag kan inte låta bli.

Vad finns i din autumn wishlist?

Koftor, halsdukar, fingervantar eller stövlar? Eller längtar du efter något annat som inte är kläder?

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 18 kommentarer

 1. Sara

  Så snyggt! 🙂

 2. Denevigaresenären

  Nummer 1 är min favvo! Det finns så mycket fint nu att man får beslutsångest när man ska välja något.

 3. Sandra

  Oj jag vågar knappt ha en önskelista just nu som mammaledig men okej en helt ny garderob fullproppad med kläder hade varit guld värt då ingenting sitter som det ska länge superfina skor och kläder i inlägget Håller med angående hösten det är verkligen en härlig årstid så vacker och underbart då man fortfarande kan vara ute och njuta av vädret dock vintern är ingenting jag vill ha under för lång tid

  1. Ninni Undén

   Näh usch, jag önskar att man kunde välja bort vintern som årstid. Eller att det bara var över jul och nyår i alla fall. Jag längtar verkligen inte efter kylan!

 4. Erika

  Älskar koftor Så mysigt nu inför hösten!

 5. Julia

  Älskar älskar älskar koftor, gärna långkoftor och stickat. Och fodrade skor. Och alla höstiga färger. Det är nog det bästa med hösten. Eller, det bästa är att alla krav man har på sig på sommaren liksom försvinner!

 6. Jennie

  Vilken inspirerande inlägg & så fina saker! Måste säga att din blogg är väldigt fin & bra Kan jag fråga vad du använder för textsnitt på dina inläggstexter (brödtext)? Exakt sånt jag letat efter

  1. Ninni Undén

   Tack så hemskt mycket!! Det är Poppins som jag använder.

 7. Jenni

  Men åh va fina kläder Gillade verkligen första och andra! På min wishlist står stickade tröjor, snygga skor & sköna basic t-shirts

 8. Freja

  Riktigt snygga grejer! Själv så önskar jag mig mer mössor, fått en grej för mössor o kepsar nu haha. Lite fler långärmade tröjor o sånt!

 9. Erika

  Koftor & varma tröjor är verkligen min grej på hösten. Så mysigt att bara dra på sig dem o mysa

 10. Sofia Johansson

  Riktigt snygga grejer du länkar till! Tack för tipsen!☺️

 11. Janelle

  Älskar koftor och mysiga hoodies☺️

Lämna ett svar