Hur många trosor äger du?

Hur många trosor äger du? Det kan tyckas vara en konstig och kanske lite intim fråga men jag vill gärna veta ändå! Mitt i det hårda arbetet på att bli mer minimalistisk hamnade jag i troslådan. Där började jag att fundera på hur många trosor jag hade och hur många man borde ha.

Hur många trosor äger du?

Jag själv äger runt 70 trosor

Efter en långtråkig räkning kom jag fram till att det ligger ca 70 par trosor i min låda. Trots det äger jag nästan inga bekväma. De är för tighta, skär in på fel ställen, är för slappa, har en söm som går rakt genom mitten (Why God, why…?!), har små fula gummitrådar som sticker ut etc etc. Hur svårt kan det vara att köpa rätt?!

Shopaholicen i mig har gjort många dumma val tack vare farliga REA-skyltar… Nu är det dags att rätta till mina misstag och rensa i röran!. Jag trodde att jag redan hade varit duktig och rensat bort många av mina skittrosor men tydligen inte tillräckligt bra. Jag har levt lite i förnekelse också tror jag för jag trodde ärligt talat att jag bara hade runt 30 stycken. Uhm, oopsie?

Var hittar man snygga, prisvärda & bekväma trosor?

Var kan man köpa bekväma trosor som inte är snordyra?! Och som inte bara innehåller polyester så att ens nedre region inte kan andas. Och vad gör man när man verkar ligga och guppa MELLAN 2 olika storlekar? Att gå upp i storlek sitter ju inte heller bra.

Jag har testat flera olika märken och modeller men jag har svårt att hitta något som är ultimat. Calvin Kleins stringtrosor i bomull sitter hyfsat bra men även de kan trycka in lite för hårt med resåren. De brukar dessutom vara lite dyrare trots rabatt. Tack vare min Fibromyalgi klarar jag inte av när mina kläder sitter åt ens lite längre så jag behöver verkligen hitta trosor med bra stretch och mjukt tyg.

Och hur många trosor ska man äga egentligen?

Som sagt så jobbar jag på att bli mer minimalistisk så denna fråga är oundviklig för mig. Den är också väldigt jobbig då jag av någon dum anledning känner att just trosor är bra att ha ”ifall att”. Ifall vadå kan man undra… Kanske är det så att en del av mig vill tortera mig själv lite extra då och då med obekväma underkläder. Vem vet? Inte jag i alla fall. Allt jag vet är att det är SVÅRT att släppa taget trots att de ligger oanvända.

Det lilla förnuftet i mig tycker att 14 stycken är rätt logiskt då det räcker i 2 veckor ifall man inte orkar tvätta varje vecka. Men det lilla förnuftet anser också att gå från 70 till 14 trosor är ett alltför stort steg så 30 stycken är nog en bättre start. Men även det känns sjukt jobbigt trots att det är totalt meningslöst att behålla sånt som inte ger en någon som helst glädje.

Vad tycker ni kära läsare?

Hur många trosor äger ni och hur många tycker ni att man borde ha? Killar får gärna också lämna en kommentar om deras kalsonginnehav!

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Denise Taylor

  Jag tror jag äger mellan 20-30 trosor…. Var av minst 10 sitter obekvämt, jag har trott att min rumpa var mindre än vad den var när jag köpte dem och har envisas med att använda dem hahaa

  1. Ninni Undén

   Hahah, den tabben känner jag igen! Men när min rumpa började se helt platt ut för att de satt så tight så kände jag att det var nog… Så nu ligger de i låda i fall att rumpan försvinner x’D

 2. Emma Engström

  Oj har verkligen ingen susning om hur mycket jag äger faktiskt, haha! 😀 KRAM

 3. Kristian

  Jag äger 31 par trosor och jag använder kanske 15 stycken. Största delen sitter bra för att de har tillräkligt med tyg. Jag gillar trosor för att de är vackra.

   1. Kristian

    Tack för att du publisera det. Jag gillar din blogg.

    1. Ninni Undén

     Åh va roligt att du gör det! Det glädjer mig. 🙂

 4. ingrid

  Jag tror att dom är för låga och för små, därför ligger dom bara kvar i lådan månad efter månad utan att bli använda.
  Köp några maxi och pröva för att se skillnaden. Dom är sköna, sitter perfekt, blir aldrig korviga under magen.

Lämna ett svar