Jag är mitt i ett flyttkaos och har blivit sambo

När jag startade den här bloggen trodde jag inte alls att det skulle vara så svårt att hinna med. Tyvärr är jag inte lika snabb som när jag var yngre och bloggade varje dag. Nu för tiden tar varje inlägg så lång tid att göra samtidigt som jag inte har någon tid över. Jag har ju trots allt faktiskt flyttat!

Ninni Undén

Jag är mitt i ett flyttkaos och har blivit sambo

Förutom alla de där måsten man måste göra när man är vuxen och har ett eget bohag har jag spenderat månader med att rensa och packa. Mitt bohag är inte mitt egna längre och jag har efter 3,5 års förhållande blivit sambo! Det är så himla mysigt och efterlängtat men HERREGUD VAD JAG HATAR ATT FLYTTA. Jag är glad över att vara från min egna lyhörda och gamla lägenhet som jag vantrivdes i. Men allt det här jobbet som uppstår när man flyttar… jag är så sjukt less på det.

Det är som om alla ens saker på något konstigt sätt förökar sig. Jag kan inte riktigt förstå hur jag som har bott ensam kan äga så mycket saker. Var kommer de ifrån? Jag kan erkänna att jag är skyldig till den abnorma garderoben men just saker köper jag nästan aldrig. Jag har ju hållit i pengarna hårt och sparat som bara den. Hur gick det här till egentligen?!

Nu känner man sig lagom sliten

Både lägenheterna ligger 2 våningar upp och saknar hiss så det har blivit en hel del slit. Jag är inte ens klar ännu. Jag måste hinna städa ur hela min lägenhet och tömma den på alla grejer som jag inte har lyckats sälja. Hur jag ska klara av det är ett mysterium. Både min kropp och mitt huvud känns lite halvt döda, stressnivån är på topp och jag vill hellre fixa med min och Jockes lägenhet. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet om man inte vill lägga pengar på flyttstädning!

Förhoppningsvis kommer jag igång med skrivandet snart igen!

Jag måste bara lyckas få upp min dator och få lite tid mellan uppackningen och den konstanta letningen efter saker som ligger huller om buller i alla kartonger.

Help me, plz…

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Sandra Forsén Chorsell

  Usch det är verkligen hemskt att flytta hoppas jag inte behöver göra det på måånga år 🙂 Grattis till att ha blivit sambo vad roligt för er 😀 Kram

  1. Ninni Undén

   Ja det är så sjukt jobbigt! Och efter allt ska man flyttstäda… :c
   Tack så mycket! Kram

 2. Denise Taylor

  Kul att ni flyttar ihop! 😀 Nee flytta är aldrig roligt, man får verkligen perspektiv på på hur mycket skit man egentligen har i sitt hem haha 😛

  1. Ninni Undén

   Ja sjukt mysigt! 😀
   Det är ju fan det värsta av allt! Har rensat hela året kasse efter kasse, ändå har jag en miljon saker. Jag köper inte ens så mycket prylar så var kommer de ifrån egentligen?!

 3. Sandra Forsén Chorsell

  Hoppas det går bra för er med flytten! 😀 Ska bli spännande att få följa eran resa till nya boendet Kram

  1. Ninni Undén

   Det är kaos här hemma men snart blir det nog bättre 😀 Tack så mycket! Kram

Lämna ett svar