God jul och gott nytt år!

Det var nyss höst och nu är det dagen innan julafton… Hur gick det här till egentligen? Tiden har verkligen gott snabbt och dagarna har känts alldeles för korta. Det känns som att jag bara hinner gå till jobbet, träna, äta och sen sova. Den där tiden emellan verkar på något magiskt sätt försvinna och jag har ingen aning vad den tiden läggs på.

god jul

Det här väl kanske varit ett litet hektiskt år som har tagit ut sin rätt på knoppen. Ännu en flytt som dessutom har gett mig en sambo, ett litet dåligt besked som jag fortfarande inte kan släppa helt, otaliga tester och läkarbesök, en ny diagnos och en flytt med hela företaget till en ny jättefin lokal. Utöver det så kommer allt det där andra som hör livet till.

Allt har inte varit av ondo men det har helt enkelt känts lite för mycket mig det här året. Jag är helt utmattad och vill bara hinna vara den närmsta tiden.

Men nu är det juletider och även om jag har stressat med städning och kakbakning så är det så himla mysigt! Jag älskar verkligen julen och att ge paket. Det är bara alltid en sån himla mysig stämning som man inte får andra dagar på året.

Och jag får väl också erkänna att jag blir ett barn när det blir jul. Bokstavligt talat.

Blog divider

Årets julklänning

Jag hittade min julklänning till slut i sista minuten på Boozt. I år hade jag minst sagt beslutsångest som bara den. Jag vet inte hur många gånger jag har letat runt efter just julklädseln. Hur kan det vara så himla svårt?

Det blev en mörkröd Strap Dress från Rosemunde. Den är mycket snyggare i verkligheten! I love it. ♥

Blog divider

God jul på er allihopa!

Jag hoppas att ni alla får en fantastiskt jul! Jag själv kommer att njuta av den långa julledigheten som bara den. Och troligtvis gå runt med en svullen mage tack vare alla kakor jag har bakat. Man kan ju liksom inte bara ta en…

På jul får man tjocka sig bäst man vill! ♥

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Elin

    Så härligt inlägg!! Hoppas du får ett riktigt fint 2019!! Kram

Lämna ett svar