Give me some color! Frossa i gult och orange

  • Inläggskategori:Mode
  • Kommentarer på inlägget:4 kommentarer

Detta inlägg innehåller sponsrade länkar från Adviral

Frossa i gult och orange

Tydligen är årets färg gult. En färg som jag personligen tycker att jättesvår att klä mig i.  Gula kläder kan vara jäkligt snygga men jag tycker att det har varit rätt svårt att hitta så mycket gult i huvud taget. Kanske blir det ändring på det nu när det är årets färg?

Orange är en färg som jag fullkomligt älskar men som jag också har svårt med att hitta något som passar. Varför är det så svårt med starka färger egentligen? Med smink kan jag gå nästan hur bananas som helst men med kläder kan jag vara en sån himla stor fegis.

Det börjar bli väääldigt tröttsamt att vilja ha en massa kläder för att sedan krypa tillbaks till de svarta och trygga. När jag väl provar intalar jag mig själv att jag inte passar i det, men ibland undrar jag om det bara handlar om ovana. Jag är galet långt ifrån att vara ensam om att känna trygghet i svart och obekväm istarka färger som sticker ut.

Dessa godingar får mig att vilja försöka igen. ♥ Om kläder känns som ett för stort steg kan man ju alltid satsa på detaljer!

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Sara

    Ääälskar gult, en av mina favoritfärger <3

  2. Kristian

    Härlig sommarfärg och kläder. Jag är helt förtjust i den där spetsbodyn.

Lämna ett svar