Första inlägget på Beauty & Lace

Välkommen till Beauty & Lace! Det här är mitt första inlägget på bloggen och därmed är det hemsidans officiella födelse. Jag som driver den här bloggen heter Ninni Undén. Jag jobbar som webbdesigner och webbutvecklare i Åkersberga där jag även bor.

Första inlägget på Beauty & Lace


Jag har bloggat i rätt många år och driver även bloggen Ninjapuff.se.
Det är min personliga blogg som har gått från att handla mycket om min kamp mot livets motgångar till att handla om i princip allting. Jag har länge velat skriva mer om hud- och hårvård samt allt som hör skönhet till, men det kändes inte riktigt som att det passade in på min plattform. Det blev helt enkelt alldeles för rörigt. Samtidigt ville jag utveckla mig själv och gå från att tjäna lite småpengar då och då till att se om jag kan få en lite stadigare extra inkomst.

You can´t fail as longs as you try

Går det så går det. Misslyckas jag och inser att ingen finner intresse i det jag skriver här så har jag i alla fall lärt mig något nytt. Man kommer ju aldrig någonstans om man inte vågar misslyckas och låter sig själv trilla på näsan då och då. Om ingen annan gillar bloggen kan jag i alla fall använda sidan som mitt egna lilla ”beautyzine” där jag samlar allt som jag är intresserad av. Hur som helst så ser jag fram emot att skriva i min nya blogg. Även fast jag inte ens känner att jag har tid att skriva på min andra. Jag har egentligen inte tid för fler projekt i huvud taget men trots det så kliar det i fingrarna som bara den!

”Vad kommer jag att hitta på Beauty & Lace?”

På Beauty & Lace kommer du att hitta allt som har med skönhet och göra. Både in- och utvändigt. Hud- och hårvård, mode, tips, råd, självförtroendeboost, erfarenheter och möjligen recensioner. Jag har en bild över hur det kommer att se ut men det är inte helt satt i sten. Sen blir det upp till bevis om jag kan lyckas hålla bloggen levande, men det är tanken i alla fall! Only the sky is the limit. Men jag vill hålla bloggen någorlunda nischad så att de som hittar hit får läsa det som de är ute efter.

Lite onödig fakta om mig

Jag är en lite halvt nördig tjej som har en tendens att snöa in sig på saker och ting. Jag gillar mer att forska och läsa om saker än att faktiskt göra dem. Jag vet inte riktigt varför. Jag bara fastnar liksom. Jag blir 26 år i Augusti och är ett tvättäkta lejon. Både min personlighet och mitt übertjocka hår skriker så mycket lejon som det går. Jag har 7 piercingar och 2 töjningar som är 20mm stora. Jag har bara en tatuering och den består utav 2 stora änglavingar som pryder hela min rygg.

Jag ÄLSKAR styrketräning och tränar så mycket som jag kan. Samtidigt slåss jag mot kronisk smärta sedan några år och går på utredning på Smärtrehabiliteringen i Danderyd för det. På fritiden kollar jag gärna på anime med min ännu nördigare pojkvän. Min favorit är Naruto som jag har följt sedan jag var 12 år, alltså har jag följt serien i 14 år. Nu när den är slut har jag funnit en ny glädje i Boruto. Annars är det Netflix som gäller och jag kan inte leva utan en tv eller en dator i huvud taget. Det var lite om mig så nu har jag en fråga till dig!

Har du några åsikter eller önskemål?

Dela gärna med dig utav dem! Jag är fortfarande i utvecklingsfasen av hemsidan så det är bara kul att få lite konstruktiv kritik och tankar. Är typsnittet lättläst? Är det en bra storlek på själva inläggen eller känns något stökigt? Finns det något speciellt du vill läsa av eller finns det något som du helst slipper? Tell me!

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 4 kommentarer

    1. ninni

      :DD <3

    1. ninni

      Åh tack så himlans mycket! 😀 Blir så glad! Kram

Lämna ett svar