Christmas wanties från Dennis Maglic

  • Inläggskategori:Mode
  • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer

Inlägget är reklam för Dennis Maglic & innehåller annonslänkar från Adviral

Snart är det december och julen närmar sig äntligen! Med det kommer cravings och massor av christmas wanties. Jag hoppas att jultomten är snäll mot mig i år! ♥

Divider

Det är lite svårt att leta efter julklappar, i alla fall till andra. Till mig själv är det inga problem som helst! Vilket kanske inte är så jättebra för plånboken…

I år har sett fram emot julen mer än på jag vet inte hur länge. Jag ser fram emot all julmys med de bästa och alla filmer som vi ska se på. I år ska jag och Jocke dessutom få fira en extra liten jul med min bästis-kusin som även råkar vara tillsammans med Jockes bästis. Jag ska även försöka få över brosan så att det blir  som en liten familjegrej. Kan det bli mer perfekt?!

Julkläder, julprydnader och allt som hör med julen att göra

I år vill jag verkligen gå all out! Jag vill investera i gardiner, julkläder, nya prydnader, filtar, kuddar… ja allt! Men det är ju såklart inte bra för plånboken heller. Samtidigt är det ju sååå mysigt. Medan andra klagar på att julen handlar om att köpa saker är jag en av dem som bara följer med strömmen. Jag älskar att handla och att ha saker. Lite för mycket.
[adinserter block=”3″]

Mina christmas wanties

Det här är några utav mina christmas wanties som kommer från Dennis Maglic. Jag vill så gärna ha en massa julkläder samtidigt som mitt förnuft säger åt mig att inte köpa kläder jag bara kan använda en gång om året. Som de så kallade ”fula jultröjorna” som blev trendigt i fjol.

Men dessa är både juliga och kan användas resten av året också. Den korta playsuiten kanske inte känns så passande till vintern men jag ÄLSKAR den.

Jag vet inte riktigt varför men någonting med färgen skriker jul och nyår. Dessutom är den ju också grymt snygg.  ♥

Har du några speciella wanties till julen?

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 3 kommentarer

Lämna ett svar