Edgy streetwear: Betala för 2 och få 4 hos Elly Pistol!

  • Inläggskategori:Mode
  • Kommentarer på inlägget:4 kommentarer

– Innehåller annonslänkar för Elly Pistol –

Just nu har Elly Pistol ett riktigt bra erbjudande – Köp 4 produkter men betala endast för 2! 😀 Gäller utvalda produkter på denna sida. Du får de två billigaste produkterna på köpet.

Betala för 2 och få 4 hos Elly Pistol!

Åååh, mitt köpstopp kom verkligen inte under en bra månad… Det finns så många bra reor just nu och att få 4 för 2 på Elly Pistol är en av kampanjerna jag egentligen inte vill missa. Många av deras kläder är ganska dyra så nu kan man verkligen göra ett rätt bra kap. Men eftersom att jag under maj köpte en ny bäddmadrass, sidenlakan (så fancy pancy) och ett sidentäcke bestämde jag mig för att snåla under juni.

När jag får min lön lägger jag alltid undan pengar i olika sparkonton samt fonder. Ett sparkonto är t.ex. skapad för utgifter jag lägger på min lägenhet. Alltså möbler, tillbehör till sängen och sånt. Men min hjärna har ju fastnat på ”spar-mode” så trots det vill jag inte nalla ur mina sparkonton och det slutar alltid med att jag kompenserar månaden efter.

Jag håller på att öva på att leva i nuet och att våga lägga pengar på sådant jag VERKLIGEN vill ha. Och när det kommer till sängen vill jag ha lyx, lyx och lyx. Men det är svårt att gå från en snål jävel till att ha en mer balanserad relation till pengar. Jag vet att jag har värsta lyxproblemet men det är lite komplicerat att vara en shopaholic och en spar-nörd på samma gång. Det är verkligen ett heltidsjobb som jag inte lyckas ta ledigt från… 😂

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner! ♥

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. GoForFit

    Men åh, älskar den croppade hoodien!

  2. Kristian

    Jag gillar mest kläderna på bild nummer 2 och 5. Verkar bekväma och ser bra ut.

Lämna ett svar